Renault Master: Motor Slaat Niet Meer Aan

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0DCI

We hebben een andere motor ingebouwd met 35000 km omdat de andere met 250000 km warm gereden was.Na het inbouwen hebben we de motor gestart en
heeft dan een half uurtje gedraaid.dan hebben we hem stilgelegd en opnieuw gestart.Daarna alles verder opgebouwd en na een paar uur willen we de motor terug starten maar de motor slaat niet meer aan.We hebben nadien de verstuivers van de motor ingelezen maar het helpt niet.Weet er iemand een oplossing
voor dit probleem.Alvast bedankt.

barrekes

Geplaatst door barrekes (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Master? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan4911 (0) PRO, 11 jaar geleden

Zou eens beginnen met de storingen uit te lezen, en de drukken in de brandstoftoevoer

barrekes (0) PRO, 11 jaar geleden

We krijgen geen foutmeldingen maar de raildruk is veel te weinig(90bar).Zou dit een mechanische of een elektrische fout kunnen zijn?

jan4911 (0) PRO, 11 jaar geleden

zit er een balgje in om de brandstof op te voeren? zoja probeer een handmatig diesel op te pompen. Controleer in ieder geval het lagedruk gedeelte, of er wel voldoende brandstof bij de HD pomp komt. Als er geen balgje rechtsvoor zit dan zit er een opvoerpomp in de tank.

barrekes (0) PRO, 11 jaar geleden

hey jan,

Er zit een opvoerpomp in de tank.Bij het losmaken van de leiding die naar de pomp gaat en het contact opzetten spuit de brandstof uit de filter.

barrekes (0) PRO, 11 jaar geleden

heb de motor aan de praat gekregen door inspuiten met start pilot en dan blijft hij wel stationair draaien met een raildruk over de 300 bar.Als ik dan gas geef dan gaat de druk mee omhoog tot 1000 bar maar als ik dan de gas los valt hij terug stil.Dan krijg ik om mijn texa 2 foutcodes 1e: druksensor inspuitgallery
foutcode 0089/8D minimum raildruk negatief, verschil overkomen. 2e:onbekende fout foutcode 0089/8F.Wanneer ik dan terug start slaat hij niet meer aan zonder start pilot en komt de druk niet meer boven de 100 bar.Weet iemand een oplossing want ik word er radeloos van.
Alvast bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Master of stel zelf een nieuwe vraag.