Renault Megane: Motor storing renault megane classic 1.4 RN

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 RN

Hallo allemaal,

Mijn auto (renault megane) slaat niet meer aan maar start wel. hij geeft een motor storing aan. ik moest al de noodcode gebruiken om de auto aan te krijgen maar nu ik dit probleem heb kan ik die niet meer invoeren omdat de centrale vergrendeling het niet meer doet. eveneens als de richting aanwijzers en alarmlichten. de rest doet het wel allemaal (lampen, radio etc.) ik lees veel dingen over wat het probleem zou kunnen zijn maar kom er niet echt achter. als ik een knipperlicht aanzet dan gaat er iets heel snel tikken bij de zekering kast. en als ik de alarmlichten aan druk dan stopt het getik. los daarvan geeft de auto geen storing als ik hem op contact zet maar zodra ik de vergrendeling indruk geeft die weer een storing aan.

iemand hier ervaring mee of enige kennis van?

Ik hoor het graag van jullie.

Met vriendelijke groet,


Robbert Bouw

RobbertBouw

Geplaatst door RobbertBouw , lid sinds 7 jaar geleden

3 Reacties

Heino4267, 7 jaar geleden

Heb je recent iets aan de auto veranderd of laten repareren? Dit klinkt namelijk als een massafout, oftewel iets vergeten goed terug aan te sluiten.

RobbertBouw, 7 jaar geleden

Ik heb zelf uit een andere megane het bestuurders portier slot gehaald en deze in mijn auto gezet. verder heb ik niks verandert of (laten) vervangen.

ronny530, 7 jaar geleden

De auto komt op de één of andere manier niet van de beveiliging af, transponder in de sleutel gecorrespondeerd niet met de uch te zien aan het rode lampje op het instrumenten paneel. M.i. is de dealer de enige optie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.