Renault KANGOO 1.5 DCI 80 EURO 2000: Na half uur rijden piepend geluid, wisselend aanwezig

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

Ik heb in september een Kangoo 1.5 diesel gekocht. Hij reed prima, al heeft met motorstoringslampje een paar keer gebrand en er moest een gloeibougie en wiellager vervangen worden. En de passagiersstoel is flink doorgemeten. De vorige eigenaar was nogal zwaar, denk ik.
Probleem: de laatste tijd hoor ik na pas na een half uur rijden een hoog piepend geluid, ongeacht de weersomstandigheden. Soms wordt het minder als ik gas geef of los laat, meestal niet. En soms wordt het minder of juist erger als ik even rem, maar meestal niet.
Met sturen (vooral naar rechts) wordt het erger en soms juist minder. Ik kan er geen touw aan vastknopen. De motor gaf storing aan,.deze is uitgelezen. Er moest een verstuiver vervangen worden. Dat is gebeurt en de monteur heeft de remmen nagekeken en schoongemaakt. Hij kon geen defecten vinden, maar het piepen is niet opgelost en het storingslampje brand ook alweer. Iemand een idee wat het probleem kan zijn en hoe het verholpen kan worden?
Alvast dank voor het meedenken!

Claudia-82

Geplaatst door Claudia-82 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.