Renault Megane: Na het vervangen van de batterij van de cv wil de auto niet

Bouwjaar: 1996

Hallo,

Ik heb een Renault Megane van 1.6 benzine van 1996. Ik heb de batterij vervangen van de sleutel omdat hij niet meer werkte. Echter, nu werkt de centrale vergrendeling niet meer en ik krijg ik ook de auto niet meer gestart aangezien de startonderbreking niet meer uitgeschakeld kan worden. Ik heb de ANWB Wegenwacht erbij gehaald en die hebben zelfs de Renault dealer moeten bellen. Ik kreeg een nood code maar daar lukte het ook niet mee.

Wie o Wie heeft dit ook meegemaakt en kan mij helpen?

Alvast bedankt

Mosta

Geplaatst door Mosta (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

sjaak r (0) PRO, 18 jaar geleden

Brande het lampje van de sleutel nog wel? en brand het nu ook als je er op drukt?
Heb je geen reserve sleutel om te proberen?

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Breng de wagen naar een dealer voor de zekerheid.

Mosta (0), 18 jaar geleden

Het lampje van de sleutel brandt nog wel. Ik probeer hem eerst zelf te maken en als dat niet gaat lukken, dan zal ik hem naar de dealer brengen. Maar het moet niet zo zijn, dat als je een batterij vervangt, dat dan de sleutel niet meer werkt.

sjaak r (0) PRO, 18 jaar geleden

maar het komt wel vaker voor dat er per ongeluk een soldering los gaat. Kijk goed of de infrarood zendertje in de sleutel nog met beide pootjes vast zit.

Mr. Bean (0), 18 jaar geleden

Ik heb ook de batterij van de sleutel van mijn Megane scenic 1999 vervangen. Het lampje brande na plaatsing van de batterij. Daarna ben ik in de auto gaan zitten en hield de ontgrendelingsknop ingedrukt gedurende ca. 10 seconden. (Conform het instructieboekje. Het lampje ging uit en daarna drukte ik tweemaal op de ontgrendelingsknop. Hierdoor werd de sleutel ingesteld voor de auto en kon ik hem gebruiken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.