Renault Megane: TIKKEND RELAIS

Bouwjaar: 1996

ik heb een megane coupe 1.6e 8V uit 1996. zodra ik mijn megane met de sleutel op het contact zet begint er een relais te tikken. het geluid komt vanuit de zekeringenkast. het getik begint zodra de auto op het contact staat tot aan het moment dat ik de sleutel weer uit het contactslot haal. het getik gebeurd met tussen pauze van ongeveer vier seconden. ik zou niet weten wat het zou kunnen zijn. alles werkt gewoon zoals het hoort. wie denkt er iets meer over te kunnen vertellen wat het probleem zou kunnen zijn.

dupl-u-3243-5dd14953e4362+sinner

Geplaatst door dupl-u-3243-5dd14953e4362+sinner (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Daniël1918 (0), 18 jaar geleden

dit is waarschijnlijk een klep voor het ventilatiesysteem, kost geloof ik ¤600,- en is moeilijk bij te komen. Je kan ook de stekker er af halen, tikken is dan over, Moet je wel even kijken of de auto dan op contactmoet staan of juist niet. Klep moet n.l. wel open staan anders krijg je geen frisse lucht meer binnen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.