Renault Megane: na kapotte zekering knippert onbekend lampje in de auto

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine

Van de week deden onze electr. ramen, knipperlicht en meerdere meters in ons dashboard het niet meer ineens. Dat bleek een kapotte zekering te zijn, die is vervangen en dat werkt allemaal weer. Alleen nu knippert er ineens een oranje lampje met het teken van een soort hartslaggrafiekje zeg maar. Geen idee wat het is, knipperde voor de kapotte zekering niet.

Dat knipperen doet hij alleen als je geen gas geeft, zodra je dus rijdt houdt hij ermee op. Trap je de koppeling in en laat je het gas los, of sta je stil, dan knippert hij weer.

Nu is hij al bij een bekende van ons bij een garage uitgelezen en die gaf aan startonderbreker, maar ze konden dit niet eraf halen... Iemand anders enig idee of dit hier dus idd het lampje (teken) van is? En wat we hieraan kunnen doen en waarom hij knippert? garage had geen idee...

nancydusty

Geplaatst door nancydusty (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

nancydusty (0), 13 jaar geleden

oh, en ik heb het lampje nog bij geen van onze vorige auto's ooit gezien, en kan hem op internet ook niet vinden...

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

Zo iets?

[img]http://www.plaatjesupload.nl/bekijk/2011...[/img]

er staat dan een foutcode in het motormanagment, uitlezen bij de dealer

Heino4267 (215), 13 jaar geleden

Startonderbreker is het in elk geval niet, want dan start en rijdt de auto niet meer.
Op naar de dealer dus en laten uitlezen.

nancydusty (0), 13 jaar geleden

dat is het lampje inderdaad. Dan laat ik hem maandag maar ff uitlezen bij de dealer ja... Wel apart, want dat hadden ze bij die andere garage dus ook al gedaan, maar daar konden ze de storing er niet uit krijgen..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.