Renault Laguna: Navigatie renault Laguna Grand Tour 2003

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Hallo,

Iedere keer als ik de auto uitzet en de kaart er uithaal gaat de radio en navigatie uit, zoals het hoort. Als ik dan de auto weer wil gaan gebruiken en hem start dan start het navuigatiesysteem helemaal weer van af het begin op. Is Het niet mogelijk om, zodra je de auto start dat het navigatiesysteem op start en dan gelijk naar de kaart weergave gaat?

Is hier een instelling voor ofzo,

wie weet raad.

Kroes6404

Geplaatst door Kroes6404 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan1958 (0), 16 jaar geleden

nee,is niet in te stellen. bij auto uitzetten sluit ook de navigatie af. je moet hem dus weer compleet opstarten

Kroes6404 (0), 16 jaar geleden

Oké bedankt voor je reactie

ejnn (0), 16 jaar geleden

Ik denk dat het wel mogelijk is met veranderen van de kabelboom echter is het navigatie systeem zo labiel, zou ik hier niet aan beginnen. Je hoeft maar iets niet goed te doen, gaan er onderdelen kaduk en zijn de kosten zeer hoog. Ik vind het ook storend, echter ga ik hier niets aan doen.

jan1958 (0), 16 jaar geleden

@ejnn: op die manier kan het misschien wel , maar om in je kabelboom te gaan knippen is wel erg trikkie omdat er veel signalen via een multiplexer lopen. daar komt nog eens het vervelende bij dat als die navigatie aan blijft en je motor loopt niet, je accu leeg raakt en dat gaat redelijk snel. ik zelf neem het maar voor lief dat ie iedere keer opmoet starten.

ejnn (0), 16 jaar geleden

Ik zeg, het kan, maar doe het niet. Je moet precies weten waarmee je bezig bent en het kan fataal zijn voor het systeem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.