Renault Clio: niet aanslaan

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: rsi 1.8 e2

hoi Heb een probleem met het aanslaan van de moter.Heb verschillende dingen vervangen schoongemaakt maar zonder resultaat,bougies vervangen stappenmoter en gasklephuis schoongemaakt nieuwe verdeler plus roter vervangen bdpsensor vernieuwd.Nu viel me op dat hij met de laatste paar koude dagen in 1x aanslaat en vandaag met de temperatuur boven nul een x of 20 moest starten voor dat hij aanslaat. is daar een logische verklaring voor.En er schiet me nog wat te binnen,Als je je contact aanzet hoor je je benzine pomp zoemen als je die hoort slaat hij aan,Is daar nog een relais aanverbonden of iets dergelijks,Want soms heb ik geen zoem slaat hij niet aan.En het vreemde bij kou wel zoem van de pomp. Wacht met smart af

b.v.d roy

roy69

Geplaatst door roy69 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

AS1 (105), 16 jaar geleden

Als hij niet zoemt, meet dan eens de spanning op de pomp bij een volgende poging. Wel spanning, geen zoem? Dan is de pomp (bijna) stuk.
Geen spanning, meet dan het relais.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.