Renault Kangoo: niet aanslaan motor

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: F9Q -56000 km

Wagen is op weg naar Oostenrijk stilgevallen op de autosnelweg in Duitsland.Afgesleept naar garage in Duitsland en dan terug naar Belgie.Wagen is beginnen schokken op de autosnelweg, het diagnoselampje begon te branden en is toen stilgevallen.Garage in duitsland dacht eerst aan distributieriem heeft fouten uitgelezen en gewist, fout brandstofactuator, volgens de klant.
Wagen uitgelezen en geen fouten, wagen wilde niet aanslaan, gecontroleerd distributie en brandstof aan de injectors dit is in orde.Na een tijdje zoeken slaat de wagen toch aan en blijft draaien, wagen terug stilgelegd en wil nu terug niet meer aanslaan. Zit te denken aan een defecte brandtofpomp, is een bosch ve4-pomp

geert3496

Geplaatst door geert3496 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

geert3496 (0) PRO, 18 jaar geleden

Pomp laten reviseren en wagen loopt terug.

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Dus de pompen kunnen wel stuk. Dat had ik nog niet meegemaakt bij de 80 pk Dti.

geert3496 (0) PRO, 18 jaar geleden

De plaatselijke dealer heeft er ook nog nooit een gehad, de boschdienst had er sporadisch een moeten herstellen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.