Renault Mégane Grand Tour 2004: niet meer starten

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Nu had ik problemen met de accu bij mijn renault megane station uit 2004 nu heb ik een nieuwe laten plaatsen hebben we de auto stationair laten lopen en viel die naar een kwartier uit en nu wil die niet meer starten niet met rem reiniger rechtstreeks erin te spuiten niet met een accubooster. Maar de startmoter en alles wil wel maar krijgt net niet het laatste zetje. Iemand dit al eens eerder gehad

davy geraedts

Geplaatst door davy geraedts (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

atte (0) PRO, 3 jaar geleden

Heb je eventueel een tester om het storingsgeheugen uit te lezen? Hoor je tijdens het starten (en daarna dus niet aanslaan van de motor, naar ik begrijp) de inspuitventielen geluid maken? Als je het contact aanzet, hoor je dat de brandstofpomp (even) gaat draaien?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.