Renault Clio: niet starten clio LPI vialle

Bouwjaar: 2000, Motorcode: 1.4

Hallo , wij hebben problemen met onze clio , hij rijd op lpg (LPI vialle).
Bij koude motor start de auto altijd. Alleen na een stuk te rijden en dan de auto uitzetten en na b.v. +- 5 min. weer te starten wil hij soms moeilijk aanslaan , na +- 6 tot 10 pogingen slaat hij dan aan ( is 1 maal opgevallen dat auto dan gelijk op gas was geschakeld, continu groen brandend lampje ), en soms start hij het wel goed . Als auto op benzine rijd ( continu) dan zijn er geen problemen .
Auto is al bij gasspecialist geweest en deze heeft alle lpi injectoren getest en 1 vernieuwd.
Heeft iemand misschien ook zo'n probleem gehad of weet iemand misschien en oplossing?
Alvast bedankt Wilfred

brentjaccowienk

Geplaatst door brentjaccowienk (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kawaZ750 (0) PRO, 17 jaar geleden

je zegt dat hij alleen het probleem heeft als hij op benzine loopt, dus zou je het probleem zoeken in de lpg installatie. Toch zou ik eerst de BDP sensor en stekker vernieuwen, deze veroorzaakt vaak zulke problemen.

gripzz (0), 17 jaar geleden

Lekke gasinjector?

pieterp9094 (0) PRO, 17 jaar geleden

Zo te lezen zou het de BDP sensor kunnen zijn zoals Kawa al aangeeft.
Een lekke injector zou met goed uitlezen direct gevonden kunnen worden.

brentjaccowienk (0), 17 jaar geleden

Hallo , 1 lekke injector was al eerder vervangen , we hebben even bij de stekker gekeken en lijkt erop dat probleem nu 2 weken weg is , komt hij weer dan gaan wij gelijk bdp sensor met stekker vernieuwen , bedankt voor alle tips , als alles goed gaat of als er nog iets veranderd schrijf ik nog.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.