Renault : nieuwe kop

Kort geleden heb ik aangegeven de stoterbussen te willen verwisselen. Nu echter blijkt de kop op te zijn en kan ik dus alles verwisselen.Na 120.000km. een nieuwe,nu na 240.000 weer een nieuwe. Is het rijden op gas echt wel goedkoper?

busy

Geplaatst door busy (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

jan T (20) PRO, 18 jaar geleden

wat wil je nu weten.
groetjes jan.

busy (0), 18 jaar geleden

Je hebt gelijk Jan. Het is een F3R blok 8V. Als ik er nieuwe kop met geharde klepzetels op laat zetten, gaat deze dan wel langer mee? Of zijn ze allemaal zo'n kort leven beschoren.

graalus (0) PRO, 18 jaar geleden

Ze gaan helaas allemaal ongeveer 100.000 km mee en een
kop met hardere zetels gaat 120.00 km mee!

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

Je doet wel heel dramatisch rené. Wij rekenen voor een complete revisie 250,-. Daar bij de dé en montage ook 250,-
Das 500,- ex btw. per 100.000 km! Dus een halve cent per kilometer. Man waar heb je het over, er zijn mensen die dit betalen voor een beurtje. Valt toch reuze mee?

Sytze

busy (0), 18 jaar geleden

De kop is eraf. Alles wat versleten was is vervangen.Andere stoterbussen. De distributieriem, pomp en alles eromheen nieuw.Alles gemonteerd.
Sytze, ik rij pas 3/4 jaar met deze wagen. Dan moet ik toch even slikken. Maar als jullie dit voor 500 ex doen ben je 1200 euro goedkoper dan de renault garage (Bocane Nijmegen).
Nou ja, het is gebeurd. Hij rijdt weer.
Bedankt voor de reacties.
René.

primera p11 (0), 18 jaar geleden

Daarom een goede vakgarage zoeken.
Doet het net zo goed en een stuk vriendelijker geprijsd.
Een dealer is leuk tot 100.000km daarna komen de kosten en als je dat door een dealer laat doen dan loop je leeg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Overig of stel zelf een nieuwe vraag.