Renault 0: onbekend probleem! ...schakelaar van de lpg knippert bij het rij

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 16v

hallo,

mijn auto is een renault megane 1.6 16v op lpg. 1999

al een tijdje knippert mijn gas schakelaar tijdens een lange rit op lpg (groene led knippert) vervogens schakel ik hem terug op benzine maar dan knippert hij nog steeds nu op benzine ( knippert rood).

de 4 groene ledjes waren al defect toen ik het al had gekocht de ledjes branden allemaal constant ook al loop je met een leeg lpg tank. ligt het hieraan??? weet ik niet.

het rare is hij knippert op gas en op benzine maar toch rijdt op gas!

hopelijk heb ik een beetje kunnen uitleggen.

binnenkort wil ik op vakantie met deze auto

bekendd probleem voor uw???? graag uw mening?

ayred

Geplaatst door ayred (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Sindala (0), 14 jaar geleden

welke LPG installatie heeft ie? blijkbaar een storing in het stysteem.
ik zou de ECU eerst inleren, er staan hier verschillende keren vermeld hoe je dat doet (en op mijn eigen website neergezet met foto's)

ayred (0), 14 jaar geleden

ik denk eurogas installatie. hoe zou ik deze installatie inleren, schoonmaken etc.?

Sindala (0), 14 jaar geleden

dit is mijn verhaal over het inleren:
[url=http://www.spronk.us/index.php/auto/109-...]inleren eurogas G3 installatie[/url]

ayred (0), 14 jaar geleden

heb vandaag even goed gekeken en mijn installatie is een vialle ! toe mijn verbazing zag ik een stekker los naast een grote witte stekker heb het weer erop gedaan. er stond AMP op de sttekker???

maar goed toch bedankt dat je heb gerageerd ha al gisteren jouw website bekeken ...maar misschien weet je hoe een vialle installtie werkt of inleert?

Sindala (0), 14 jaar geleden

helaas, maar misschien dat een ander dat weet hoe die werken en anders langs een lpg specialist dan ben je ook voor een 30-40 euro door gemeten.

maikelvb (0), 14 jaar geleden

De computer inleren is leuk maar deze raakt niet zomaar van slag, dit heeft alleen nut bij het vernieuwen van andere onderdelen in de installatie, dus inleren als je verder niets vervangen hebt kan een tijdelijke oplossing zijn maar maakt het probleem alleen maar groter want je leert de computer in terwijl er iets anders niet in orde is, 9 van de 10 keer ga je dan andere problemen introduceren zoals o.a. niet of niet goed meer stationair draaien.
Suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault 0 of stel zelf een nieuwe vraag.