Renault Laguna: Onrustig

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16V Grandtour

Als ik mijn Laguna start met koude motor, en dan praat ik over 's morgens vroeg loopt de motor stationair iets hoger wat natuurlijk normaal is , en verder geen bijzonderheden.

Wel is dit het geval als ik hem laat in de middag start met koude motor , en de buiten temperatuur aanzienlijk hoger is loopt hij ook stationair wat hoger maar nu loopt de motor vrij onrustig,pas als het stationair toerental terug loopt , loopt de motor weer netjes.

Wie zou mij kunnen uitleggen wat er hier mogelijk aan de hand is.

Remi.laguna

Geplaatst door Remi.laguna (115) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

frans.j (0), 14 jaar geleden

ik roep maar wat....elektronische shoke?

ik zeg al niks meer

Safrane10698 (0), 14 jaar geleden

Smoorklep schoonmaken, kost niks kan behoorlijk schelen.

Bas_petiet (0) PRO, 14 jaar geleden

Idd, smoorklephuis reinigen (gasklep) deze zit vol met vette olie aanslag van de carterventilatie. Na het reiningen dien je de standaard waardes gerest te worden (op waarde 128) Ook kun je met de clip het stationeer toerental nog aanpassen indien dat van toepassing is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.