Renault Clio 2002: Ontluchtingsnippel

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: K4J B7, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 72

Hallo, ik ben bezig met waterpomp vervangen en koelvloeistof verversen. Nou zit er op de kachelslang een nippel. Is deze voor de ontluchting. Krijg hem niet los en durf niet verder tot ik zeker weet dat dit de ontluchtingsnippel is.
Weet iemand dit met zekerheid, hij is nog van kunststof ook nog. Ik hoor het graag

lieshout

Geplaatst door lieshout (240) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

8 maanden geleden - Highway

is inderdaad een ontluchtingsnippel en ze breken ook af. kijk of je een ander nippel hoger kunt zetten door de auto omhoog te zetten als er lucht in blijft.

    Bedankt voor de reactie. Met de nippel lukt het niet,maar ga het met een andere slang proberen. - lieshout (240), 8 maanden geleden

8 maanden geleden - kaleido 1

Je kunt ook de slang op het hoogste punt iets los maken zodat hij daarlangs ontlucht

    Hallo Kaleido.Bedankt voor de reactie. Ik ga dit proberen want met de nippel gaat het niet lukken. - lieshout (240), 8 maanden geleden

7 maanden geleden - lieshout

Ik heb de bovenste slang met slangklem een beetje open gemaakt zodat er een ontluchtingskier ontstaat. Daarna pomp meerdere keren rondgedraaid . Nivo elke keer vullen. Dit duurt wel lang maar het is toch gelukt om zo te vullen. Zoals Kaleido 1 mij informeerde. Hierbij is de storing opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.