Renault ESPACE: Panoramadak gaat niet open

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: F4R W7, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 125

Ik heb een Espace uit 2007 met glazen panorama dak. Zowel het glazen dak als de lamellen gaan niet open. Reset met de knop leverde niets op. De stekkers gaan doormeten en toen bleek dat er geheel geen spanning (geen + maar ook geen -) op de stekker naar de schakelaar van het dak. Via internet gevonden dat er wordt verwezen naar "het huis voor hulporganen". Daar houdt mijn kennis op. Iemand een idee wat de oorzaak kan zijn of waar dat onderdeel zit?

Gr. Michiel

Espace 2004

Geplaatst door Espace 2004 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1830) PRO, 7 jaar geleden

Zekeringen al gecontroleerd ?
Anders uit laten lezen .

Espace 2004 (0), 7 jaar geleden

Waar vind ik de zekeringen voor het dak? Onder het klepje op het dashboard zitten de meeste zekeringen maar daar zit er geen bij met een verwijzing naar het panoramadak. Nog andere plaatsen waar de zekering kan zitten?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.