Renault Grand Scénic 2005: Panoramadak stroomloos?

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: F4R Z7, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 99

Hoi,
Ons panoaramdag had nooit problemen, lekte niet, maakte geen lawaai, etc. Laatste jaar moesten we hem wat omhoog duwen bij open en dicht gaan omdat die gleidewieltjes eigenlijk vervangen hadden moeten worden. Maar zo ging het ook. Met enige regelmatig sprong te knelbeveiliging in werking als we te laat waren met omhoog duwen of wilde kijken of het ook lukte zonder hulp.
Opeens reageert het dak niet meer, alsof het geen stroom krijgt. De zekering is goed en een garage om de hoek heeft eea doorgemeten en uitgelezen. Hij dacht dat de computer preventief het dak had uitgeschakeld om te te voorkomen dat hij niet meer dicht zou gaan (omdat knelbeveiliging er te vaak op gesprongen zou zijn). Geen idee of dat kan. Maar hij kon niet bij computer dak zelf en ook minder diep uitlezen dan een Renault garage. Ik heb geen zin in hoge kosten, ondanks dat ik erg gesteld ben op open dak, dus wil hem niet zonder meer naar Renault garage brengen. Iemand enig idee of dit nog iets eenvoudigs/betaalbaars zou kunnen zijn? Zodra hemeltje eraf moet etc wordt het een duur grapje vrees ik. En dan zou ik hem helemaal laten reviseren met nieuwe wieltjes maar denk dat we nog maar twee jaar met deze auto gaan doen... Dank!

medervee

Geplaatst door medervee (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Grand Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Grand Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.