Renault Espace: Portierslot demonteren

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Hallo ik probeer me portierslot eruit te halen. (linkse voor)
Heb de drie torkbouten er al uit het stangetje naar de binnenkant al los alleen naar de handgreep aan de buitenkant moet er nog af alleen hoe kan ik die eraf halen?

petervdbroek

Geplaatst door petervdbroek (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Safrane10698 (0), 8 jaar geleden

Schuin boven die drie torxen zit een zwart dopje daarachter zit een grote torx. Deze komt er niet uit maar als je hieraan draai kan je het sleutelgaatje uit de deur trekken. Daarna moet je een blokje welke draait als je aan de klink trekt naar scharnierzijde schuiven paar milimeter. Maar die kan pas als je de deur klinkt een cm naar buiten trekt. Als je dan het blokje op schuift komt de klink helemaal los. Klinkt ingewikkeld maar als je even naar de werking van het slot kijkt kan je het wel zien. Daarna als de klink weg is moet je nog een popnagel uitboren.

petervdbroek (0), 8 jaar geleden

Dank u het is gelukt, en alweer gemaakt.
Bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.