Renault MEGANE SCENIC: probleem automaatbak

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 79

goedendag ik heb een probleem met mijn automaatbak van mijn renault automaat als hij koud is en je zet hem in zijn versnelling dan bonkt hij en slaat af achteruit rijden geen problemen doet hij goed als hij warm is blijft hij wel lopen in zijn versnelling maar dan trilt hij als ik stil sta en dat heeft hij in een keer gekregen wie kan mij helpen bij voorbaat dank

danny j

Geplaatst door danny j (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Heino4267 (225), 6 jaar geleden

Niet naar de Renault garage gaan ("een nieuwe bak kost ... meneertje"), maar naar een automaatspecialist in jouw buurt gaan. Die heeft meestal méér algemene kennis van conventionele automaten dan de dealer.
Gele Gids / Google doet wonderen om er eentje te vinden.

Safrane10698 (0), 6 jaar geleden

Ik gok hem ff maar denk dat je een dp0 bak hebt. Dit is een bekende probleembak. Vervangen van hydraulische kleppen en software zal je problemen verhelpen. Dus ff kijken wat voor bak je hebt en dan idd naar automaten specialist. Renault dealers hebben geen kaas gegeten van automaten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.