Renault Safrane: probleem climatecontrol foutcode 06

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hoi, climatecontrol valt in service storing met code 06.
Stekkers zekeringen zijn ok.
Wie weet wat.

Groet
Patrick

patsuus

Geplaatst door patsuus (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Safrane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 14 jaar geleden

sensor die temperatuur van interieur meet wellicht kapot ? zit achter het roosterje naast de climatcontrole paneel. als het goed is moet die draaien en lucht binnen halen, gingen bij onze safrane wel eens vaker kapot.

patsuus (0), 14 jaar geleden

Dealer vertelde me dat het foutcode 0B was? Niets doet het meer, kachel ook niet, soms spingt hij 3 sec aan en dan valt ie uit. Hoor je de kleppen stellen en valt in storing, lastig met dit weer en koud ook

pieterp9094 (0) PRO, 14 jaar geleden

Kan je dealer nog wat meer info leveren ?

Ik weet dat de safrane wel meer problemen had met kachelradiateurs (nat onder de bekleding) en ooit hebben we de aansturing van de kachelmotor kapot gehad. Vraag eens even door bij je dealer wat die code precies betekend, dan kun je wat gerichter gaan zoeken.

patsuus (0), 14 jaar geleden

thnx, probleem gevonden kachel kapot

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Safrane of stel zelf een nieuwe vraag.