Renault Kangoo: probleemen batt het starten

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

hey, vanmorgen wou ik mijn auto starten maar dit lukte niet, heb er de start kabels van de buur aan gegooit en hij starte, ben er mee gaan rijden om de batt op te laden, auto (snelweg zo een half uurtje) kwam terug thuis, wou de auto starten ma nee. met de volt meter en de batt was opgeladen 12v, kan het zijn dat een batt zijn vermagen verliest maar wel 12 v aan geeft?? nog even wat info de start motor draaide in het begin wel??

mvg
Roni_Size

Roni_Size

Geplaatst door Roni_Size (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

C.Jonker (0) PRO, 11 jaar geleden

een accu die stuk is kan gewoon 12 volt afgeven maar het kan zijn dat ie totaal geen amperes meer kan leveren bij het starten.
Even kijken of de laadspanning oke is en zo ja accu vervangen.

Ramjod (0) PRO, 11 jaar geleden

Kontroleer je massa vanaf accu naar motoblok eens goed.
Wat gebeurt er wanneer je de startkabel op de min pool zet en op de motor?

Roni_Size (0), 11 jaar geleden

hey, merci voor de tip, heb naar een maat van mij gebelt, en hij zij dat er wss een cell van de batt stuk was, hij zij zo lang u start motor draaiten de auto start met start kabels is het uw batt en niet de alternator, heb een nieuwe gekocht en de oude laten uitlezen, en idd er was een cel kapot.

mvg

Roni Size

ronny530 (0), 11 jaar geleden

Misschien wel mosterd na de maaltijd maar toch nog even de laadspanning controleren. 13,8 tot 14,2 volt is een gangbare laadspanning.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.