Renault Laguna: probleemwagen

Bouwjaar: 2002

Bij wie kunnen we nog terecht, het hoofdkantoor vindt dat ze genoeg garantie hebben gegeven door de 1e 2e jaar heel veel mankementen te vervangen, dan denk je hij is nu in goede staat. Nu komt alles buiten de garantie in 1 jaar tijd 2 keer laten staan, nieuwe accu, 4 nieuwe gloeispiralen, koppelingspedaal hoofd cylinder vervangen, ruitensproeiers sproeien alleen koplappen ook vervangen, navigatiesysteem inbouw vanaf fabriek, alle kabels verweerd en antennedak vervangen, koplamp xenonverlichting alles doorgebrand. Als Renault werkelijk goede service zou hebben hadden ze deze auto teruggenomen.

xeon verlichten 675 euro
koppeling 210 euro
navigatie en ruitensproeiers 550
gloeispiraal 160
accu ?? weet ik niet meer.
En nog andere kleine kosten.
Dit alles in 1 jaar tijd en daar komen de grote en kleine beurt nog bij.
Renault bedankt

jeanette

Geplaatst door jeanette (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

pha (0), 18 jaar geleden

Inruilen is wellicht de beste optie. Hoewel het een schitterende auto is staat de Laguna niet bepaald te boek als betrouwbaar. Gezien hetgeen jij beschrijft zouden deze mankementen wel eens niet de laatsten kunnen zijn. Jammer dat deze prachtige auto niet van voldoende kwaliteit is.

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Al met al vind ik de mankementen nog wel meevallen, mijn pa heeft er in twee jaar tijd minstes vier keer zo veel aan uitgegeven. Hier op problem kom je die mankementen ook tegen. Toen ie deze auto in ging ruilen was het enigste wat de garage over de Laguna te melden had, dat is een goeie voor de handel...
Niet lang na het inruilen is het kenteken uit de RDW database verdwenen en er momenteel iemand in Polen of zo plezier van hebben..

slot (0) PRO, 18 jaar geleden

ik vind dat de dealer waar de auto vandaan komt dit in alle redelijkheid met je moet oplossen wat betreft eventueel inruilen

Ebber (0) PRO, 18 jaar geleden

Veel van de dingen die je opnoemt zijn helaas veel voorkomende problemen, zoals dat koppelings pedaal (remcilinder) Dit is momenteel lopende band werk. De rest is vrees ik een vervelende samenloop van omstandigheden. En het is nou eenmaal bekend dat renault (lagunaII) veel mankementen hebben!

jeanette (0), 18 jaar geleden

helaas hebben we geen geld om de auto in te ruilen. De eerste 3 jaar is deze ook zeker 11 keer terug geweest na de garage voor een recall met heel veel storingen. Het zijn hele mooie auto's om als leasewagen te hebben. En wat betreft de hoofddealer om dit redelijk op te lossen de garantie na 3 jaar is eraf. Helaas op een tv van 800 euro heb je nog meer service daar kan je namelijk bij jaar garantie bij kopen.

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

wat heb je nu nog voor problemen dan?en heb je de wagen nieuw gekocht?

jeanette (0), 18 jaar geleden

De auto is sinds vrijdagmiddag weer terug van de garage (lukte niet in 1 dag)en de problemen zijn weer verholpen. Je moet gewoon de auto voor elkaar hebben, maar de bedragen zijn zo enorm. Wij hebben de auto niet nieuw gekocht maar van onze vriend (hij was de baas van de zaak) en Arjan werkte samen met hem. Deze auto is nooit als lease gebruikt. Vandaar dat wij deze kochten.

vlemee (50), 18 jaar geleden

Vanaf welk bouwjaar kun je dan wel een goede aanschaffen?
Wanneer is de Laguna III dan geïntroduceerd?

Alvast bedankt.

Ron

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.