Renault trafic 2008: problemen na plaatsing trekhaak

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000

Beste, ik heb vandaag een trekhaak geplaatst op mijn trafic. Alles aangesloten zoals het hoort. Zelfs alle draden nagekeken terwijl er stroom opstond. Nu alles werkt zoals het hoort bij de stekker van de trekhaak. Alleen heb ik nu geen achteruitrijd licht, de ramen werken niet meer en de ruitenwissers werken ook niet meer. Vreemd vind ik omdat deze niks met elkaar te maken hebben. En daarbij de zekeringen nog altijd goed zijn... Wie kan mij verklaring geven hiervoor. Ten einde raad...

Glenneke1985

Geplaatst door Glenneke1985 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Theo Sparenburg (0), 4 jaar geleden

Juiste kabelset gebruikt (trekhaakmodule) en niet zo op de bestaande bedrading aangesloten? Daar lijkt het nu op.


vr.gr. Theo

Glenneke1985 (0), 4 jaar geleden

Hey Theo, bedankt voor je reactie. Ik denk dat het een universele Kabelsets is met stroomdiefjes. Maar het is exact wat je zegt. Ik heb alle kabels los gemaakt. Maar de problemen blijven bestaan...

7seconds (0), 4 jaar geleden

Hoofdzekeringen onder de kap bij de accu gecontroleerd?

Theo Sparenburg (0), 4 jaar geleden

Hopelijk heb je niets opgeblazen. Dit wordt aan de hand van het schema gaan meten. Dan zie je gelijk of er nog meer zekeringen in de wagen zijn. Ook zie je dan welk relais je eventueel moet controleren en of er nog modules tussen zitten.

vr.gr. Theo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.