Renault Espace: puls interval wiswas ruitenwisser blijft doorgaan/ ook bij motor

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2

Hallo, ben nieuw op dit forum, vandaag iets heel vreemds aan de hand met mijn espace.
Het heeft veel geregend vandaag, na opnieuw starten bleek dat de ruitenwissers het niet meer deden. op zich al vervelend en gevaarlijk als het hard regent, het vreemde was echter dat als ik de hendel in de neutraal stand zette (naar boven) toch het geluid bleef alsof de interval wis/was het nog deed (ruitenwissers niet dus) Verder werd ik verbaasd door het feit dat als ik de motor uit zet, sleutels eruit, het zelfde geluid bleef, na onderzoek onder de kap zag ik dat de kleine hefboom komende vanaf de ruitenwissermotor bleef intervallen.
Alle zekeringen zijn nog oke en zelfs na het verwijderen van de bewuste zekeringen voor de ruitenwissers bleeft die interval het doen. (ruitenwissers dus niet) ten einde maar de groene min pool van de accu los gedraaid zodat de accu niet leeg loopt.
---------------------------------
Heel verhaal.........................heeft iemand mischien een goede en snelle oplossing voor dit probleem?
alvast bedankt, gr. erik

erik111

Geplaatst door erik111 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

erik111 (0), 12 jaar geleden

Toch maar even naar de garage gegaan, bleek dat de puls van de wiswas werd veroorzaakt omdat de ruitenwissermotor nog steeds naar de "0" wilde. Het palletje aan de rechterzijde van de ruitenwisserhandels in de losliggende hendel/uitsparing geklikt en een kwartslag gedraaid. stekker van de ruitenwissermotor er in en alles doet het weer.
Grappig, weer wat geleerd.
-------------------------------
topic kan worden gesloten.
------------------------------

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.