Renault Laguna: Radio en navigatie doen het niet

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 l

Al enige tijd doet de radio en navigatie het niet. Meestal als de auto " warm gereden" is of als we het contact eraf halen, gaat de radio spontaan aan. Volgens de garage moet de unit vervangen worden ( radio en navigatie) en gaat dit honderden euro's kosten. Wie heeft ervaring en weet een goedkopere oplossing?

Laguna rijder

Geplaatst door Laguna rijder (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Heino4267 (260), 11 jaar geleden

Lijkt er toch op dat één van de 3 plusaansluitingen het niet doet, namelijk de via het contactslot geschakelde plus 12 Volt.
Want je radio verliest blijkbaar niet zijn opgeslagen zenders e.d. (Dus de constante memory-plus 12 Volt werkt correct.)
En dat kan je gewoon na laten meten.
Als het buiten donker is en je zet de verlichting aan, brandt dan de verlichting van de knoppen van de radio wel?

Laguna rijder (0), 11 jaar geleden

De verlichting van de radio brandt niet als ik de verlichting vd auto aan heb. En het klopt dat de opgeslagen zenders niet verloren gaan.

Heino4267 (260), 11 jaar geleden

TRoch eens na laten meten wat er gebeurt.
Wanneer toch defect:
Je zou eens kunnen proberen er eentje te krijgen via www.onderdelenlijn.nl.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.