Renault Megane 2005: Radiocode invoeren

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: K4M T7, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 83

Spanning is van de autoradio geweest. nu heb ik een paar keer verkeerde radiocode ingevoerd en zie ik alleen nog error staan. Hoe krijg ik de nullen weer zichtbaar?
Alvast bedankt voor uw aandacht

adrielijs

Geplaatst door adrielijs (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Megane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Bandenmannetje (15) PRO, 8 maanden geleden

wachten

    dank voor je antwoord maar heb je ook een idee hoe lang en moet ik de motor laten draaien? - adrielijs (0), 8 maanden geleden
    Probleem is intussen opgelost. Zag op internet een bedrijf dat radiocode's kan achterhalen. Had binnen 24 uur de juiste code. - adrielijs (0), 8 maanden geleden

Heino4267 (200), 8 maanden geleden

Elke keer dat je de code verkeerd invoert verdubbelt de wachttijd.
Er is dus geen goed antwoord op je vraag, dat hangt af van hoeveel pogingen je hebt gedaan.
En hint: de radiocode kan fout zijn, maar ook de methode waarmee je hem invoert kan fout zijn (dus met een goede radiocode). Zoek nu dus eerst uit wat de juiste invoermethode is (met name met welke knop je de code bevestigt).

check

Beste antwoord, geplaatst door adrielijs (0), 8 maanden geleden

Probleem is opgelost. Dank allen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Megane of stel zelf een nieuwe vraag.