Renault Megane: Ramen gaan niet meer in een keer omlaag.

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v

Hallo,

Sinds kort heb ik een probleem met mijn electronische ramen. De ramen gaan niet meer in een keer omlaag, maar iedere keer een stukje totdat de raam helemaal omlaag is. En daarna moeten de ramen ook weer op die manier omhoog.
Het probleem deed zich eerst voor bij de achterruiten, maar na de zekeringen te hebben gecontroleerd doet zich het probleem nu ook bij voorruiten voor. De zekeringen waren allemaal goed.

Weet iemand hoe dit komt en wat eraan kan doen?

Alvast bedankt.

MvG Mimoun

mimoen_70

Geplaatst door mimoen_70 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Beve (0), 13 jaar geleden

Dit verschijnsel doet zich voor als de spanning er af is geweest. Je moet als de ramen gesloten zijn de knop nog enige tijd vasthouden. Hierdoor leren de ramen weer de eindstand en gaan ze weer normaal functioneren.

mimoen_70 (0), 13 jaar geleden

[quote=Beve]Dit verschijnsel doet zich voor als de spanning er af is geweest. Je moet als de ramen gesloten zijn de knop nog enige tijd vasthouden. Hierdoor leren de ramen weer de eindstand en gaan ze weer normaal functioneren.[/quote]
Beve, Bedankt voor je reactie. Het heeft bij de voorruiten geholpen.

Alleen lukt dit niet bij de achterruiten. Ik heb het een paar keer geprobeerd.

Is er nog iets wat ik hier tegen kan doen??

Alvast bedankt!

MvG,

Mimoun

Heino4267 (200), 13 jaar geleden

Hetzelfde doen (omlaag-knop blijven vasthouden) in de helemaal open-stand....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.