Renault Clio: rammelende remklouwen clio

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

heb een clio waar de remklouwen van rammelen voor.
is niet om aan te horen.
weet iemand daar een oplossing voor..

frank11

Geplaatst door frank11 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Cliodennis (0), 14 jaar geleden

Ik maak ze door, op de geleidepennen 2 randjes te frezen (heel klein maar) en daar een heel klein rubberen ringetje over te zetten, zodat ze soepel in de geleiders schuiven. Daarna zuurvrij vaseline erin en rammel is weg.

Thaiman (0), 12 jaar geleden

@Cliodennis. Sinds lange tijd heb ik ook die rammel in de remklauwen. Met dik vet is het een tijdje weg, maar komt weer terug. Ik word er gek van. Jij maakt de geleidepennen zelf passend door in te frezen. Kun je mij (PB) uitleggen hoe, of wil je het voor mij doen? En is de rammel dan voor langere tijd weg?

Cliodennis (0), 12 jaar geleden

De pennen iets van de kanten af ( 0,5 cm ) infrezen (of zagen) .dan een 'plat' niet te dik afdidchtrubbertje er om (zo plat mogelijk, hij moet nog wel in de geleider passen en moet niet klemmen! ) dan met wat vaseline de pennen terug in de geleider. Nu heb je 2 'rustpunten' op je pennen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.