Renault kangoo 1.2: ratelen motor

Bouwjaar: 1998

M. Tempel

Geplaatst door M. Tempel (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

M. Tempel (0), 20 jaar geleden

motor ratelt alsof er een traktor voor de deur staat, kan het geluid niet helemaal traceren onder de motorkap, zit wel aan kant van multi-riem, is de afgelopen weken sterker geworden..
zijn dit de kleppen, of zit het in een van de lagers?

jaap4744 (0), 20 jaar geleden

heb zelf ook een kangoo. 98 maar heb dit nog niet gehad. olie peil wel goed??? even aan de riem spaning voelen. of kapje van de distrubutisnaar halen. meschien staat hij te slap. verder heb ik ook geen idee. gr jaap

Henk Nobach (0) PRO, 20 jaar geleden

Waterpomp.

M. Tempel (0), 20 jaar geleden

Henkie, badankt, was inderdaad de waterpomp, deze wordt door de distributie-riem aangedreven. die moet dus ook gelijk vervangen worden. bij de Renault dealer kost me deze reparatie minimaal 500 euro, bij een bovag garage die elk merk kan repareren, kost me deze zelfde reparatie ongeveer 360 euro... snel verdiend dus even prijsopgave laten maken. verschil zit niet in de onderdelen, maar in het arbeidsloon, want de onderdelen kopen ze gewoon in bij de Renault dealer!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.