Renault Scenic: Reanult scenic IR sleutel synchroniseren

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hoe kan ik een IR sleutel synchroniseren?
Ik heb de batterij vervangen.
Daarna was het lampje los gegaan.
Heb ik gesoldeerd.
Werkt, gecheckt met videocamera.
Maar nu reageert het systeem niet.
Andere sleutel werkt wel goed.

fameadamsma

Geplaatst door fameadamsma (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

fameadamsma (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor de reactie. Het lukt echter nog niet.

antonio (0), 14 jaar geleden

Ik heb een paar weken geleden precies hetzelfde gehad met mijn Scenic uit 1998, ook nieuwe batterijen geplaatst en pootjes vast gesoldeert op printplaatje. De sleutel gaf daarna geen teken van leven meer, naar dealer (Bierman Lisse) gegaan om een nieuwe sleutel te kopen maar daar kreeg ik het advies om eerst te proberen om de sleutel in te leren, een sleutel kopen kan dan altijd nog als het niet lukt. Het inleren was zo gepiept, ik had de koffie nog maar net op toen het al klaar was, voor € 32.00 was ik klaar, daar kan je zelf niet voor klooien met allerlei trucjes.
Ik kreeg daar trouwens te horen dat het verstandig is om ook regelmatig de reservesleutel te gebruiken zodat de sleutel met enige regelmaat herkent wordt door de auto. Goede service, vriendelijk geholpen en lekkere koffie daar.

Groeten,

Ton

sjaak r (0) PRO, 14 jaar geleden

Je moet eerst een noodcode opvragen bij de dealer en dan kan je het pas inleren.

fameadamsma (0), 14 jaar geleden

Die heb ik. Na noodcode invoeren klikt de de vergendeling 2x zoals ergens anders op internet beschreven. Moet ik daarna de foutieve sleutel 1 of 2x indrukken?

sjaak r (0) PRO, 14 jaar geleden

3x en richten op de ontvanger

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.