Renault Laguna: Rechter verwarmings unit

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

Het rechter verwarming gedeelte geeft alleen warme lucht en reageert niet op de temperatuur instelling. Is dit een een elektronisch probleem
of mechanisch en hoe evntueel op te lossen. Groeten,....Cok

Zit er een linker en een rechter mengklep motor onder het dashboard?

cokkie

Geplaatst door cokkie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Cliodennis (0), 17 jaar geleden

De mengklep motor zal waarschijnlijk wel de boosdoener zijn. Er zijn volgens mij meer topics met dit probleem.

cokkie (0), 13 jaar geleden

Hallo experts, een raar probleem met mijn Laguna II uit 2002; rechter xenon knippert of valt uit als ik de auto naar rects stuur of een rechterbocht maak. Is er vervelend want voorliggers raken geiiriteerd! Heb recentelijk een nieuwe starter gemonteerd en xenonlamp vervangen maar probleem blijft. Kan dit probleem in de stuurkolom liggen?
Dank voor jullie eventuele advies. Grt,..Cokkie

Heino4267 (225), 13 jaar geleden

En wat is denk jij de relatie met je defecte verwarming?

cokkie (0), 13 jaar geleden

Is natuurlijk geen relatie met defecte verwarming maar hoort thuis in de verlichtingsproblemen. Ga em daar onder plaatsen. Mocht je eventueel toch een suggestie hebben voor de knipperlicht xenon hoor ik dit uiteraard gaarne. Bedankt in ieder geval

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.