Renault Laguna: Niet zelf starten

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2dci

Sinds kort start de auto niet zelf meer na 1 keer indrukken van de knop. Ik moet nu de knop vasthouden tot ie aanslaat. Verder geen problemen met de auto, behalve dat mogelijk de keycard defect is.

Ik heb er al een topic over gevonden, maar bij die persoon ging het vanzelf over, bij mij nog niet. Dinsdag gaat ie naar de dealer, maar heeft er al iemand een idee of komt het hem bekend voor?

Ik hoor het graag, groetjes Sebas

Safrane10698

Geplaatst door Safrane10698 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

8je (0) PRO, 17 jaar geleden

Waarschijnlijk de kaartlezer defect. Als je hem openmaakt zul je zien dat er een plastic lipje is afgebroken. Schijnt met een stukje rubber o.i.d. en lijm wel gerepareerd te kunnen worden, maar heb daar zelf geen ervaring mee.

sjaak r (0) PRO, 17 jaar geleden

[quote=8je]Waarschijnlijk de kaartlezer defect. Als je hem openmaakt zul je zien dat er een plastic lipje is afgebroken. Schijnt met een stukje rubber o.i.d. en lijm wel gerepareerd te kunnen worden, maar heb daar zelf geen ervaring mee.[/quote]
Ja maak hem maar eens open en je zult het wel zien.
Kan je gemakkelijk zelf maken.
Gebruik maar eens de zoekfunctie is al een paar keer beschreven op deze site.

Safrane10698 (0), 17 jaar geleden

Ik heb de kaartlezer geopend, maar ik zie dat het witte lipje, welke je kaart vergrendeld na het starten, gewoon heel is. Tevens het zwarte lipje wat een rood knopje indrukt bij het insteken van je kaart is heel. Wel zie ik dat er nog een rood knopje op het printplaatje zit, welke niks doet. Is die voor het inlezen ofzo. Ik durfde er niet op te drukken. Verder niks bijzonders kunnen zien aan de kaartlezer.

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

dat 2de rode knopje moet ook bediend worden door een zwart lipje ,deze is dus afgebroken

Safrane10698 (0), 17 jaar geleden

Aha, dan moet ik daar even naar kijken. Het probleem is dat de auto in de garage staat en ik de deuren niet op slot kan krijgen zoonder de kaartlezer. Dus ik kan de kaartlezen niet gewoon thuis even rustig bekijken en maken. Maar goed ik ga de lezer even beter bekijken, en eens zelf op dat knopje drukken. Bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.