Renault Scenic: rechterachterruit doet het niet

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: k4m

Rechterachterruit doet het niet bedrading nagelopen volgens schema geen draad heeft weerstand dus kun je stellen bedrading goed, raammotor is goed schakelaars omgewisseld met andere scenic zowel rechter achterportier als het linkerachterportier kinderslot schakelaar overgezet en bedrading doorgemeten de plussen en massa is goed upc is goed wie heeft dit wel eens meegemaakt euvel is op getreden na het lpg omegas inbouw
wie weet raad. groeten marcel

marcel7047

Geplaatst door marcel7047 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 17 jaar geleden

Wat heeft de UPC met de ruitbediening te maken???

Als je MR 372 Hoofdstuk 87B zoekschema 21 pakt moet het altijd lukken. Lijkt erop dat je vrijgavelijn onderbroken is.

marcel7047 (0) PRO, 17 jaar geleden

zoek schema 21 kom ik niet verder loop vast ze zeggen daar dat op 6 een massa zit de upc heeft er wel degelijk mee te maken via zekering 5f. welke draad bedoel je voor vrijgave lijk?

Henk Nobach (0) PRO, 17 jaar geleden

5f is voeding apc. Het gaat over een auto met sneltoets op de ruitbediening?

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

controleer de stekker onder de linker stoel eens heb daar ooit een slecht contact gehad .in die stekker zit ook de kabel die henk bedoeld.(stekker zit bij de relais en zekeringen onder de l stoel)

Henk Nobach (0) PRO, 17 jaar geleden

Wist niet dat daar een stekker zat, bij gas inbouw worden daar wel parkers door de bodemplaat geschroefd.

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

yep en bij water lekkage krijg je groene contacten in die stekker

marcel7047 (0) PRO, 17 jaar geleden

vandaag weinig tijd gehad voor deze auto de stekker onder de stoel is goed maar ik heb nog eens gekeken op het schema van zekering 5f gaat een draad naar de stekker onder de linkerstoel en een aftakking gaat naar het linkerportier. nu heb ik wel een spanning op de draad onder de stoel maar niet op de stekker van het linkerportier. dus ga morgen weerstand meten tussen 5f en de stekker linkerportier. heb er nu een auto naast gezet om te vergelijken. jullie horen morgen wel de uitkomst.

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

hoe is het nou afgelopen

marcel7047 (0) PRO, 17 jaar geleden

bij lpg inbouw is er een parker inde bedrading gekomen dus lag hij aan massa

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.