Renault Espace: remklauw handrem Espace

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Heb hier een espace staan met een remklauw die blijft klemmen heb hem al open gehad is niks aan te zien ook is door al dat gedoe met die klauw los/vast de elektrische rem erop gegaan zonder dat de kabel aan de klauw was gehaakt weet iemand hoe ik die weer terug kan halen ?

franstops

Geplaatst door franstops (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

joëlcotech (0) PRO, 15 jaar geleden

Heb dit nog wel niet meegemaakt, maar wat ik zou proberen is de handrem mechanisch los te zetten met de noodgreep. Deze bevindt zich onder het luikje tussen de voorstoelen en is geel. Misschien is dat een mogelijkheid.
Dat de remklauw blijft klemmen is wel een vaak voorkomend probleem. Het handremmechanisme van de klauw komt onvoldoende terug bij loszetten van de handrem. Je kan proberen de klauw te laten reviseren, anders de klauw vervangen. Dat is wel een kostelijke zaak (ca 500€...)
Wel zeker zijn dat de kabels o.k. zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.