Renault Scenic: remlicht defeckt

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1500

Hallo, is er iemand die mij kan helpen met mijn remlichten, ik heb er een aanhanger aan gehad waar misschien sluiting in zit. ik heb de zekeringen gecontroleerd, en die zijn allemaal goed. ik heb de zekeringen kast eruit gehaald en de zekeringen die er onder zitten ook gecontroleerd omdat mijn stads-lichten eerst ook niet branden maar deze doen het wel weer. hij geeft nog steeds de melding: elektrische storing. is er iemand die mij verder kan helpen.
tevens ben ik nu mijn radio code kwijt.

unimog

Geplaatst door unimog (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

timo tt (0) PRO, 14 jaar geleden

De radiocode kun je bij de dealer zo opvragen als je het chassisnummer doorgeeft. Heb je de zekeringen onder de motorkap ook gecontroleerd?
Het probleem kan ook in de stekkerdoos zitten, als je daar alles nu eens afkoppeld en dan eens kijkt of alles weer werkt?

dupl-u-31709-5dd14a3d62d53+del moral (0), 14 jaar geleden

Ik heb hetzelfde voorgehad met mijn Megane.Alle zekeringen gecontroleerd onder mijn motorkap,behalve 2 die zeer moeilijk te zien waren, en natuurlijk was het 1 van deze twee die doorgebrand was.
sucses.del moral

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.