Renault Grand Scenic: Startprobleem na vervangen Distributiesnaar.

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

Na het vervangen van mijn distributiesnaar is mijn motor soms moeizaam te starten. Als hij koud is dus in de ochtend lijkt het of hij aanwilt slaan maar de startmotor blijft ook in geschakeld. Dus ik dacht misschien een vacuumslangetje vergeten vast te zetten. terug naar de garage zij konden uiteindelijk niks vinden. Maar hij blijft dit doen. in sommige gevallen doet hij het ook als ik hem na een rit neerzet en dan vervolgens na 10 min weer start. omdat hij bij optrekken ook al onderin niet direkt oppakt maar wat pruttelt voordat het vermogen komt zijn vorig jaar de bobines vervangen en het gasklephuis gereinigd. Ik weet het nu niet meer. zelf dacht ik aan de bougies maar die zijn ongeveer 20 km oud.

weet heeft er een idee. ik zou je zeer dankbaar zijn.

mvrgr Ron

Ron125

Geplaatst door Ron125 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

alfons262 (0) PRO, 14 jaar geleden

laat de distributietiming eerst maar eens opnieuw goed controleren!dan pas verder zoeken.

Bas_petiet (0) PRO, 14 jaar geleden

Het ligt warschijnlijk een je distributie timing laat deze een goed controleren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.