Renault Grand Scenic: zekering 12V aansluiting voor de achterbank

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,9dci

voor de achterbank heb ik 2 12V aansluitingen zitten. hiervan zijn waarschijnlijk de zekeringen gesprongen door een stekker met kortsluitng. ik ga ervan uit dat ze beide een eigen zekering hebben omdat er in eerste instantie 1 nog werkte. nu heb ik in dit forum deze vraag al vaker voorbij zien komen en meestal wordt voor de locatie van de zekering onder linkerstoel (dit is voor mij de bestuurdersstoel) onder de lade aangegeven, en anders lins onder de motorkap.
bij mij zit onder de linkerstoel echter mijn cd-wisselaar. moet ik deze dan verwijderen, of zijn de zekeringen elders geplaatst, ik heb ze niet gezien onder rchterlade. de handleiding helpt mij in ieder geval niet verder, en de coderingen en afbeeldingen die in de zekeringdeksels (zowel onder dashboard als links onder motorkap) staan helpen me ook niet echt.

graag jullie reactie

Bas

bas416

Geplaatst door bas416 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

eddyarc (100), 14 jaar geleden

je moet eens kijken in de middeconsole aan de vitessepook daar zit een zekingen maar ik dacht dat die voor de radio diende.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.