476 bezoekers online

Renault MODUS 2004: remlicht zekering het haasje

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: K4M 37, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 82

Remlicht zekering ploft bij of een onverwachte beweging ( vermoedelijk ingaan linkerbocht) of met een combi aan functie's zoals richting en rem tezamen. heb de verdachte aanhanger contact vervangen i.v.m. vocht in stekker (7 polig), lampen met opdamping vervangen, massa doorgemeten, en verdachte beknelling van draden verbeterd/geisoleerd.
Ik kan het probleem niet direct vinden.
iemand met een gelijke ervaring graag reactie

Thx,

Wilco

Wilbur

Geplaatst door Wilbur , lid sinds 15 jaar geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 3 maanden geleden

Controleer de bedrading van het derde remlicht in de doorvoer tussen dak en klep eens op beschadiging , je kunt ook 1 voor 1 de stekkers los nemen van de lampen en kijken wanneer het weg is.

Wilbur, 3 maanden geleden

Dat stuk bekeken en totaal geen beschadiging te bekennen.
Het is de bocht naar rechts , een beetje sportief genomen en de interieur verlichting zekering nokt ermee maar ook is de zekering van het remlicht weer kapot.
Het betreft hier wel een 1.6 16V automaat die als de zekering van het interieur verlichting ploft wel gewoon opschakeld maar de koppeling blijvend laat slippen.
ik vermoed na een lampen en distributieriem vernieuwing er aan de voorzijde ergens iets niet goed is terug gemonteerd. remlicht schakelaar lijkt goed te werken zo ook de borg schakeling van de versnellingspook.
wordt nog een apart verhaal omdat tracering lastig is .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Modus of stel zelf een nieuwe vraag.