Renault Laguna: Renault Card

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Hoi,

Ik heb een Renault Card en tot 2 weken gelden ging de deur open als je je hand in de handgreep stopt en ging dicht als je 10 meter bij de auto vandaan was. Nu doet hij dit niet meer. De knopjes op de card doen het nog wel, dus kan hem zo nog wel open en dicht doen. Heb een tijdje geleden de batterij vervangen dus die kan niet leeg zijn.
Heeft iemand een idee hoe dit kan?
Moet ik de card misschien opnieuw 'instellen'?
Wat zou een nieuwe card ongeveer kosten?

Alvast bedankt.

LagunaGrandTour

Geplaatst door LagunaGrandTour (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

timhoeks (0) PRO, 17 jaar geleden

moet je de hands free functie weer inschakelen met de kaart. het derde knopje indrukken.

LagunaGrandTour (0), 17 jaar geleden

Dit is denk ik het middelste knopje op de card, voorheen werkte het idd als je hem met dit knopje afsloot, nu helaas niet meer. Nog een idee?

ejnn (0), 17 jaar geleden

Het zou kunnen dat je een deur open hebt staan (sensor), terwijl dit niet zo is. Dan gaat de auto niet op slot. Kijk is op de middenconsole, zijn alle dueren gesloten en ook de achterruit?

sjaak r (0) PRO, 17 jaar geleden

KAn aan je kaart liggen of aan een deursensor. Ga ens naar een dealer.
Deze kunnen met de clip zo kijken wat er aan de hand is

LagunaGrandTour (0), 17 jaar geleden

Ejnn, alle deuren en ruit is dicht!

ejnn (0), 17 jaar geleden

Zoek eens in het document, welke ik je heb opgestuurd. Als je daar niet wijs uit wordt, ga dan naar de dealer. Als je deze handsfree functie zeer belangrijk vindt, kost het als het aan de kaart ligt ongeveer (minimaal) 165 euro. Er zit namelijk een oplaadbare batterij in de kaart (1 normale en 1 vast gesoldeerde en gelijmd in de kaart, deze batterij is eigenlijk niet te vervangen maar met geduld en geluk wel te doen) Je moet wel rekening houden dat de auto maar 1 handsfree kaart herkend. Wel beide functioneren maar 1 op handsfree.

LagunaDriver_1 (0), 17 jaar geleden

Hallo EJNN, ik heb hetzelfde 'probleem' met mijn card. Zou je zo vriendelijk willen zijn mij het document welke je aan LagunaGrandTour hebt gestuurd, ook toe te sturen? Misschien werkt daarna de handsfree-functie van mijn card weer!
Alvast bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.