Renault Laguna: renault laguna houd in tijdens rijden heel even en rijd dan ge

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

hallo,

mijn laguna houd soms in met rijden bokt even dan en rijd daarna als vanouds verder zonder problemen... hij doet dit nu ongeveer een week en nu komt er ook nog een vreemd luchtje bij.. bij de dealer geweest die wou er niks aan doen ook niet uitlezen het kon vanalles zijn....
ben toen bij een garage geweest en die vermoede dat het iets was wat de luchttoevoer regelt volgens hem een laguna kwaal..... ik heb mijn twijfels hierbij.. heb de auto maar een maand in bezit en er stond toen maar 85000km op heb gekeken biij nap of dit klopte en dat bleek zo te zijn...
wat kan de oorzaak zijn van het bokken....

patrickkempkes

Geplaatst door patrickkempkes (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (390) PRO, 14 jaar geleden

Vreemde dealer.......wil zeker niets verdienen.
Ga naar een goede garage (of andere dealer) en laat hem eens uitlezen.

Heino4267 (265), 14 jaar geleden

Het zou het inschakelen van de aircopomp kunnen zijn.
Zet de Climatecontrol / airco eens een hele tijd uit, doet hij dan nog steeds moeilijk of is het dan weg?

Blijft dan de vreemde lucht ook weg? In dat geval is je condensor vervuild (bacteriegroei) en dat kan je eenvoudig laten verhelpen bij een dealer of een aircospecialist. In dit geval kan je pakweg 5 minuten voor het einde van de rit de airco uitzetten om de condensor tijdens het rijden te drogen en zo bacterieaangroei te vermijden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.