Renault Laguna 2001: Renault Laguna - Sissend geluid, benzinemeter en stuurbekrachtig

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb drie vraagjes over mijn laguna uit 2001;

1. Als de auto stationair draait, komt er soort van sissend geluid onder moterkap vandaan. Waar kan dit aan liggen en kan het kwaad?
2. Ik heb het gevoel alsof mijn stuurbekrachtiging heel gevoelig is boven de 100 km p.u. Als ik een bijv. milimeter naar rechts stuur gaat de auto al heel snel naar rechts.
3. Er zit ook een 'boordcomputer' op deze bij waar het aantal gereden kilometers ook staat. Daar kan je alles zien, totaal aantal km, gereden aantal km, de snelheid van de cruisecontrol, maar ook hoeveel benzine de auto verbruikt en hoeveel kilometer je er mee kan rijden. Echter, nadat mijn accu een keer helemaal leeg is gegaan, zijn de laatste twee niet meer zichtbaar (knipperende streepjes). Hoe kan ik dit herstellen? (zie ook de afbeelding).

Met vriendelijke groet en bedankt voor jullie antwoorden.

Mertoglu

Geplaatst door Mertoglu (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Safrane10698 (0), 15 jaar geleden

Het laatste schijn je te kunnen resetten door het knopje om door het menu te gaan op je ruitenwisserbediening ingedrukt te houden en dan je kaart in de kaartlezer te schuiven, je wijzers gaan dan op en neer, en dan zou het gereset zijn.

Mertoglu (0), 15 jaar geleden

Je moet daarna ook nog het reset-knopje bij de kilometerteller indrukken..

Het laatste probleem is opgelost.. nu nog:

1. Als de auto stationair draait, komt er soort van sissend geluid onder moterkap vandaan. Waar kan dit aan liggen en kan het kwaad?
2. Ik heb het gevoel alsof mijn stuurbekrachtiging heel gevoelig is boven de 100 km p.u. Als ik een bijv. milimeter naar rechts stuur gaat de auto al heel snel naar rechts. Ik heb daardoor moeite om de auto in het midden te houden. Kan je dit ergens aanpassen? Of moet ik er gewoon aan wennen?

Mertoglu (0), 15 jaar geleden

Niemand???!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.