Renault Megane: renault megane 1.6 coupe gaat niet meer in versnelling

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

hallo
vanmorgen toen ik naar mijn werk wou gaan reed ik achteruit de inrit af toen ik daarna naar voor wou rijden ging hij niet in zijn 1 na een keer de koppeling op te laten komen waar ik soms wel vaker last van heb ging hij er nog niet in tot mijn verbazing ging hij in geen enkele versnelling meer als alleen zijn 5 ik heb gekeken en de stang voor te schakelen zit gewoon goed het lijkt iets in de motor/versnellings bak te zijn heeft iemand dit vaker gezien of heeft iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn

alvast bedankt voor het helpen

stijnhaazen

Geplaatst door stijnhaazen , lid sinds 6 jaar geleden

4 Reacties

RPJdeWeert, 6 jaar geleden

Wat doet hij met de motor uit? En alsjeblieft, gebruik leestekens. Dit is gewoon 1 lange zin, wat niet prettig leest.

stijnhaazen, 6 jaar geleden

sorry voor de leestekens. als de motor uit is gaat hij ook alleen in zijn 5.

kaleido 1 PRO, 6 jaar geleden

Even met 2 man doen , iemand schakeld er en jij kijkt bij het schakelmechanisme of er daar iets gebeurt , ik denk dat er in het mechaniek iets niet goed zit.

willyvan PRO, 6 jaar geleden

zit in bak is vaak zo te verhelpen zitten schakelstangen inwendig niet goed dan nieuwe achteruitschakelaar monteren heb er al diverse gehad

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.