Renault Megane: Renault Megane engine fuse box

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16V

Auto wil niet starten via start/stop knop. Voor zover ik nu heb kunnen constateren wordt de bendix niet aangestuurd. Zodra ik deze van voeding voorzie start de auto. Aanduwen lukt ook dus mijn conclusie is dat de kaart wordt herkend.
Ik wil de zekering in de zekeringkast in het motorcompartiment controleren maar heb geen flauw idee hoe die te bereiken. De START/STOP zit op een plek die na het verwijderen van de afdekkap erg moeilijk bereikbaar is. Iemand enig idee?

Wimmoo

Geplaatst door Wimmoo (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ramjod (0) PRO, 11 jaar geleden

Je moet de accu uitbouwen en dan de gehele upc demonteren want de zekeringen zitten op de kop bij het bouwjaar van je auto.

Wimmoo (0) PRO, 11 jaar geleden

Bedankt voor je reactie (sorry dat ik nu pas reageer). Ik vond het nogal omslachtig om voor een zekering (die inderdaad kapot bleek te zijn) de accu etc. te verwijderen. Ik heb mbv een gebogen punttang de zekering eruit gehaald en daarna met wat moeite een nieuwe zekering weten te plaatsen (na de derde poging gelukt). Erg veel ruimte is er echter niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.