Renault Twingo: Renault Twingo gaf het op vandaag!!

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine

Gisteren ben ik met mijn Twingo naar de garage gegaan omdat ik een raar slepend geluid hoorde aan de auto. Zodra ik harder ging rijden leek het alsof ik het geluid ook sneller hoorde gaan. ( klinkt een beetje vreemd maar kan het niet beter omschrijven). Ik was in de veronderstelling dat het iets met de banden was...maar ik heb dus ook echt helemaal geen verstand van auto's...vrouw hé!!
De monteur ging samen met mij ff rijden en hoorde het geluid ook...het viel hem op dat zodra je de koppeling in duwde dat het geluid dan weg was. Hij trok de conclusie dat het waarschijnlijk een lager was in de versnellingsbak. Morgen zou ik eigenlijk terug moeten komen zodat ie gerepareerd kon worden maar helaas staat mijn autootje nu ergens langs de weg!! Ik was aan het rijden en voelde wel dat ie anders reed...Ik was net de bocht om en wou wat gas bijgeven maar dat ging dus niet meer!! Gelukkig kon ik meteen naar rechts omdat daar een straat was en liet de auto uit rollen. Ik kon hem niet meer opnieuw starten. Hij maakt wel het geluid dat ie wilt starten maar op de 1 of andere manier krijgt ie de draai niet te pakken. Heeft iemand enig idee wat er aan de hand is met mijn Twingo??

Mvg Sweet-Tygertje

sweet-tygertje

Geplaatst door sweet-tygertje (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

garageburgwal (0) PRO, 14 jaar geleden

Kunnen veel dingen zijn en is zo niet te beoordelen.. Dit moet je echt even horen..

abid (0), 14 jaar geleden

hoi sweetje, de kans bestaat dat de lager door de drukgroepvingers is gedrukt waardoor er stukjes staal vrijkomen die de vliegwielsensor kunnen
kapot maken.
als je vliegwiel sensor stuk is dan start je auto wel maar slaat niet aan.
slepen dus.

succes. gr.Abid.

sweet-tygertje (0), 14 jaar geleden

Hoi hoi...

Bedankt voor de snelle reactie!! Nou Abid...ik ben benieuwd!! Ik hoop dat het niet een al te dure hobby is... Was al bang dat het misschien mijn distributieriem zou zijn. Heb jij enig idee wat het zou gaan kosten als het datgene is wat jij denkt??

Alvast bedankt voor de genomen moeite...

Grtzzzzz sweet-tygertje

sweet-tygertje (0), 14 jaar geleden

Probleem opgelost...Distributieriem was gesprongen!! Wordt dus een dure hobby!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.