Renault : Reparatiecodes Renault

Hallo,

ik ben op zoek naar een uitgewerkte vorm van de codes die bij reparatie genoteerd worden. Ik heb de wagen gekocht en een soort printscreen meegekrgen van in totaal 21 bezoek aan de garage in zijn contract-tijd uit het programma van Renault.

Met de codes kan ik niet zoveel, ik wil weten welke defecten/reparaties er gedaan zijn. Bijvoorbeeld codes 9902 / 3603 / .... Wie kan me hieraan helpen?

Alvast bedankt

Bjornwittenberg

Geplaatst door Bjornwittenberg (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 13 jaar geleden

Wat voor Renault....
type, brandstof, motorcode, bouwjaar ?

mvg, Hans

Bjornwittenberg (0), 13 jaar geleden

Ook handig... dacht dat de codes hetzelfde zijn. Het gaat om een Megane Grand Tour, 1.9 dCi, F9Q 800 uit 2004

Hans4040 (310) PRO, 13 jaar geleden

Ik heb de lijst met storingcodes in Pdf. formaat naar jou e-mail adres gestuurd.

mvg,
Hans

Bjornwittenberg (0), 13 jaar geleden

Bedankt Hans,

toch ben ik op zoek naar de reparatiecodes of onderhoudcodes. Dus mocht iemand deze lijst hebben dan hoor ik dat graag. Hans heeft deze lijst helaas niet.

Groet,
Björn

Bjornwittenberg (0), 12 jaar geleden

De onderhoudcodes zijn puur van de garage (renault) en dus waarschijnlijk niet los aan te leveren. Inmiddels heb ik een print uit het renaultsysteem mogen ontvangen welke reparaties zijn uitgevoerd in het verleden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Overig of stel zelf een nieuwe vraag.