Renault Laguna: Resetten onderhoudsbeurt

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorcode: 1800

Ik heb mijn Renault Laguna 2 bj. 2002 zelf een onderhoudsbeurt gegeven; op de boordcomputer blijft het symbool van de steeksleutel knipperen.
Wie weet hoe ik deze kan resetten.

Ik heb al eens het knopje van de boordcomputer bij de 0 van onderhoud 5 minuten vastgehouden, er gebeurde niets. Ook snel loslaten en weer indrukken werkt niet.

Inmiddels heb ik al weer 6000 km gereden.

sleutelaar1957

Geplaatst door sleutelaar1957 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

driouchi (0), 16 jaar geleden

Als het goed is, deze kan je resetten door het knopeje of (schakelaar) bij de kolokken deze moet je ingdrukt houden en de stand moet gaan beginnen bij 30000 km
nog even voor de duidelijkheid: met het knopje van de boordcomputer blijven indrukken tot dat je het symbool van de steeksleutel ziet daarna ga je naar dat schakellar bij de kilometerteller deze moet je ingdrukt houden tot dat hij naar 30000 springt en vanaf hier gaat hij aftellen.
de schakelar bedoel ik mee degene waarmee de dagteller kan stellen heel veel succes.
hossain

sleutelaar1957 (0), 16 jaar geleden

Zal t proberen, bedankt alvast.
meld me straks wel weer.

sleutelaar1957 (0), 16 jaar geleden

Tis gelukt, hardstikke bedankt

driouchi (0), 16 jaar geleden

Graag gedaan,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.