Renault Laguna: Achterklep en achterruitje niet meer af te sluiten

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 CC

Mijn Laguna Grandtour techline is van 4-2004. Na aanschaf enkele maanden geleden kwam ik er onlangs achter dat de achterklep en het achterruitje ná vergrendeling nog gewoon te openen zijn.
Inmiddels is het volgende gebeurd: Slot klep en slot ruitje en beide schakelaars verruilt voor nieuwe. Géén resultaat. Er zit volgens de dealer geen kabelbreuk in de overgang van klep naar auto. Ook de stekkers in de kabel gecontroleerd. Kan de UCH computer defect zijn? Hoe weet ik dat? Wat kost zo iets?

Bedankt voor het reageren, Patrick

p.kerkhoffs

Geplaatst door p.kerkhoffs (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

boschcarserice wvs (0) PRO, 16 jaar geleden

kan die uch niet uit gelezen worden ??
ik zou toch voor de zekerheid toch maar de bedrading contoleren en spanning meten op de stekker (s) als je de sleutel bedien als dat goed is dan kan je aan de regeleenheid denken

succes!

Icedude (0) PRO, 16 jaar geleden

Sorry als ik het bot zeg, maar als je niet weet WAT je moet meten......kan je het net zo goed niet doen.
Kijk in de andere topic over deze zelfde klacht (tja) wat ik reeds aangaf; de bedrading is JUIST WEL goed.....de schakelaars ook.
UCH uitlezen KAN, maar deze sluit gewoon geen spanning af op de bewuste draad en dat geeft hij niet aan.

p.kerkhoffs (0), 16 jaar geleden

Icedude had helemaal gelijk. De UCH is vervangen en het probleem is opgelost.
Groetjes en bedankt voor het meedenken.

Patrick Kerkhoffs

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.