Renault Laguna: UCH computer

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 cc

Mijn Laguna Grandtour techline is van 4-2004. Volgens de dealer kan mijn UCH computer kapot zijn omdat de achterklep en het achterruitje niet meer af te sluiten zijn. 500 euro !!!! Zijn er goedkopere oplossingen?
Wie weet hier meer van?

Patrick

p.kerkhoffs

Geplaatst door p.kerkhoffs (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Icedude (0) PRO, 16 jaar geleden

Één topic was genoeg geweest daarvoor hoor ;)
Afijn, dat kan heel goed de UCH zijn. Een draadprobleem is het ook niet, want dan zou je juist de hele klep niet meer open kunnen doen. Met de schakelaar schakel je een signaal UIT de UCH vandaan door direct naar het slot.......als de auto op slot is, staat dat signaal juist NIET op de draad......geeft de UCH dus geen spanning om mee te schakelen, zo zit het.
Ik zou je een goedkoop adresje kunnen geven waar je je UCH kan laten vervangen. Moet wel een nieuwe worden, je kan geen oude inleren. Ook het configureren en inlezen van diverse zaken neemt veel tijd in beslag wat de prijs wel "opdrijft".
Geef anders maar een mail, geef ik het adres wel.

p.kerkhoffs (0), 16 jaar geleden

Beste Icedude,

Mijn emailadres is : p.kerkhoffs@zonnet.nl
Vast hartelijk bedankt!

Patrick

p.kerkhoffs (0), 16 jaar geleden

De UCH is inmiddels vervangen en het probleem is opgelost. Heel hartelijk bedankt ICEDUDE voor het oplossen van dit probleem.
Groetjes,
Patrick Kerkhoffs

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.