Renault Megane: ruitensproeier en kachelverwarming binnen help aub

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

hello,mijn ruitensproeiers en verwarming gaat niet de zekeringen zien er goed uit en als je een stroomkabel test doet gaat hij wel dus het motorke (van de verwarming)is goed er moet ergens een electrisch probleem zijn maar ik vind het niet alsook de meter dat de hitte van de motor meet gaat omhoog als je stilstaat en als je rijd gaat hij helemaal naar beneden kan iemand mij helpen aub
ps:ik merk ook dat mijn batterij s'morgens heel zwak is en het is een nieuwe

peter 1972

Geplaatst door peter 1972 , lid sinds 12 jaar geleden

2 Reacties

Maarten6789 PRO, 12 jaar geleden

Peter , kijk eerst eens of er voldoende koelvloeistof in zit ! Als je stilstaat heb je geen rijwind en dan wordt je motor sneller warm , wat ook nog de koelfan zou kunnen zijn.
Over de ruitensproeier , als ik het zo hoor is de schakelaar stuk of een draadbreuk, omdat als je hem stroom geeft hij het wel doet.

peter 1972, 12 jaar geleden

hoi maarten
alvast bedankt voor je reactie de koelvloeistof staat op maximum wat is een koelfan?ik heb me slecht uitgedrukt ik bedoel als je een rechtstreekse stroomkabel op het kacheltje hangt werkt hijen met de normale fische niet ik vind het raar dat juist die 2 niet werken daarmede dacht ik ergens aan een zekering dat ik niet gevonden heb ofzo.
alvast bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.