Renault Laguna: Ruitenwissers

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8

Ik had een bericht geplaatst over mijn ruitenwissers, maar het is ineens weg. Ik kreeg een antwoord en klik op de link maar het hele topic is weg?

Vraag was wat kan het zijn dat mijn ruitenwissers helemaal niets meer doet? Zekeringen zijn goed, achterruitenwisser doet niets, voor niet. Ik heb het zekeringkastje helemaal los gehad bekeken maar kan niet vinden? Help

Daarnaast werkt na een kortsluiting van de electr. raam bediening rechts het display voor de deuren ook niet meer! Ik ben ten einde raad, sanp geen jota meer van deze auto?

Meest belangrijkst is nu de ruitenwisser!!!! Zonder dat kan ik niet rijden, met dichte ramen en zonder die display wel!!


Nu maar hopen dat iemand reageert en dit topic wel blijft staan!

snhnic

Geplaatst door snhnic (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Safrane10698 (0), 11 jaar geleden

Volgens mij zei ik, ecu stuurt ditmallemaal aan, dus deze mogelijk defect. Voel eens aan de matten of deze nat zijn.

Heino4267 (230), 11 jaar geleden

Het is sowieso NIET HANDIG van je om elke dag een nieuw topic aan te maken voor één probleem!

Als ik alledrie je topics doorlees, ben je de auto achteruit aan het repareren: je begint met een defect raam en gaat dan via een defect display naar een niet meer startende auto?
Het beste advies in jouw situatie is m.i. om nu een garage in te schakelen: een defecte UCH ("comfortcomputer", die zit op de zekeringkast die je hebt losgehaald en die kan inderdaad zoals Sebastiaan zegt, zijn overleden door de kortsluiting) is behoorlijk kostbaar en je komt daar zelf niet of met moeite achter.
Garage dus.

snhnic (0), 11 jaar geleden

Misschien allemaal niet zo handig, maar het begon met een niet zo'n groot probleem. Dat ik nu van de drup in de regen eindig is vervelend. Ik heb gelezen dat je het beste de UCH kunt opsturen, dat is geoekoper dan een garage laten onderzoeken of een geheel nieuwe UCH in verband met het opnieuw programeren. Klopt dat ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.